• De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
U bent hier >  > > >

Vinhos MessiasVinhos Messias

Het bedrijf werd opgericht in 1926 door Messias Doper, die aan het roer van het bedrijf bleef staan tot 1973. Tegenwoordig valt de dagelijkse leiding onder de afstammelingen van Messias Doper. >> meer Vinhos Messias

Sinds de oprichting van MESSIAS produceert en verhandeld deze wijnen uit de belangrijkste afgebakende regio's: Dao, Bairrada, Douro, Vinho Verde, Beiras en Port.

 • Bekijk de uitgebreide Primes Vintage Port 1984 omschrijving. Download de Primes Vintage Port 1984 PDF wijnomschrijving. Messias Primes Vintage Port 1984Messias Primes Vintage Port 1984
  Land & District
  Portugal, Douro
  Naam
  Omschrijving
  Deze 30 jaar oude Vintage Port van het huis "Vinhos Messias" heeft een medium-bodied, robijnrode kleur met verschillende baksteen-rode tinten. Zijn medium intense neus toont een lange, uitgestrekte en gevarieerde waaier van smaken ... Lees verder.
  € 41,99
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)