• Bostavan Winery

  Bostavan Winery

  It is a philosophy
  'The WineMakers Guarantee'. Een philosophy waar liefde, ontwikkeling en begrip voor het vak hun waarde en invulling krijgen. Nieuwe wijen, recepten en smaakbelevingen worden ontwikkeld waarvoor . . .

  Bostavan...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
U bent hier >  > > >

Bostavan WineryBostavan Winery

'The WineMakers Guarantee'. Een philosophy waar liefde, ontwikkeling en begrip voor het vak hun waarde en invulling krijgen. Nieuwe wijnen, recepten en smaakbelevingen worden ontwikkeld waarvoor geavanceerde apparatuur, het oude inmiddels heeft doen vervangen. >> meer Bostavan Winery

Opgericht in 2002 toen wijnmaker Victor Bostan de wijnhuizen Etulia en Onesti kocht. De wijnen van Bostavan worden hoofdzakelijk gemaakt in de gelijknamige microregio's van Moldavië.

Bostavan Wineries Group is een van de regionale industrieleiders en een van de meest beroemde wijnproducenten uit Moldavië met een distributienetwerk van meer dan 25 landen.

"Love the native land and it's priceless values"

Inmiddels is het een modern bedrijf met de capaciteit om 20.000 ton per seizoen te verwerken. Dit resulteerd in het bottelen van meer dan 12.000 flessen per uur met daarnaast nog eens 500 bag-in-box eenheden. Een indrukkenwekend aantal welke mogelijk wordt gemaakt door de ingrijpende verbouwing en aanschaf van nieuwe apparatuur in de periode 2003. Inmiddels is alles onder 1 dak, van botteling tot kantoor en verkoop. Bostavan Wineries kan hierdoor een hoogwaardig product produceren middels de laatste technologieën en kwaliteitsstandaarden. >> minder Bostavan Winery

 • Bekijk de uitgebreide Etulia Cabernet Sauvignon Reserve omschrijving. Download de Etulia Cabernet Sauvignon Reserve PDF wijnomschrijving. Bostavan Etulia Cabernet Sauvignon ReserveBostavan Etulia Cabernet Sauvignon Reserve
  Land & District
  Moldavië, Etulia
  Naam
  Omschrijving
  Zachte en fijne Cabernet Sauvignon uit de Etulia. De Etulia Microzone ligt in het zuiden van Moldavië, slechts 10 km van de Donau Delta. Geografische locatie is goed voor rode wijn - de wijngaarden gelegen op de heuvels geven ... Lees verder.
  € 9,95
 • Bekijk de uitgebreide Etulia Chardonnay Reserve omschrijving. Download de Etulia Chardonnay Reserve PDF wijnomschrijving. Bostavan Etulia Chardonnay ReserveBostavan Etulia Chardonnay Reserve
  Land & District
  Moldavië, Etulia
  Naam
  Omschrijving
  Een gebalanceerde & frisse Chardonnay uit de Etulia. De Etulia Microzone ligt in het zuiden van Moldavië, slechts 10 km van de Donau Delta. Geografische locatie is goed voor rode wijn - de wijngaarden gelegen op de heuvels ge ... Lees verder.
  € 9,95
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)