• Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
 • De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
U bent hier >  >

The Wine Adventure

Wat ooit als een liefhebberij begon is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel handel- en importbedrijf van wijnen met als specialisatie Moldavische en Macedonische wijnen. The Wine Adventure is opgericht met als doel om wijnliefhebbers in Nederland te laten genieten en vooral kennis te maken met de beste wijnen uit Moldavië en Macedonië maar ook de klassieke wijnlanden. The Wine Adventure is gevestigd te Putten, tussen de bossen en randmeren van de Noord-West Veluwe en heeft een unieke samenwerking met Lounge en Wijnbar Cava 22.

Wij blijven voor u zoeken naar nieuwe wijnen, die ons assortiment kunnen versterken en voor u interessant zullen zijn. Als specialist, kunnen wij onze klanten pas echt goed bedienen, onder andere door inzicht te geven in de werkwijze, filosofie en geschiedenis van onze wijnhuizen waar onze wijnen een 'leven' krijgen.

The Beginning

Een mooi geschenk voor een dierbaar familielid of een trouwe klant. Een wijnproeverij thuis met vrienden, verrassende wijnen voor uw feest of receptie. Smakelijke huiswijnen en onovertreffelijke krachtpatsers. U vindt het allemaal bij The Wine Adventure. En voor het geval u toch nog iets anders zoekt, zijn we graag bereid met u mee te denken om te zien of we uw wensen kunnen vervullen.

Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)