• De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
U bent hier >  > > >

Quinta Dos PocosQuinta Dos Pocos

De Quinta heet dos Poços (Wells) na de verschillende waterbronnen die ontstaan uit de bodem tijdens hevige regenval. Er werd ook gesuggereerd dat zijn naam voortkomt omdat het is gelegen aan de voorkant van het punt 130 of Point of Puddles beschreven door Baron van Forrester op zijn kaart "O Douro Portuguez e Paiz Adjacente" in 1848. >> meer Quinta Dos Pocos

Quinta dos Poços is gelegen in het World Heritage gebied van de afgebakende regio Douro, in de Tweede Corgo gebied, in het dorp Valdigem, gemeente van Lamego. Het is een van de oudste in de regio met een typisch landelijk hoofdgebouw uit de achttiende eeuw. Het was daar dat de Franse troepen van de generaal van Brigade Loison - de "Maneta" (one-handed) - waren gestationeerd, op het moment van de eerste Napoleontische invasie, in 1808.The Quinta behoort tot de familie van Prof. Dokter José Manuel da Costa Mesquita Guimarães.

De Wijngaarden

Quinta dos Poços omvat meer dan 25 ha. (61,78 hectare) van typische kenmerkende bodem voor deze regio. Van de totale omvang wordt 21 ha. volledig gemechaniseerd in terrasvormige wijngaarden en in verticale lijnen. De druivensoorten in de Quinta zijn, in alfabetische volgorde, Donzelinho tinto (3%), Rufete (4%), Souzão (6%), Tinta Barroca (18%), Tinta Francisca (3%), Tinta Roriz (18 %), Tinto Cão (6%), Touriga franca (20%) e Touriga Nacional (22%). Deze rassen worden beschouwd als de meest karakteristieke van de regio en terroir. >> minder Quinta Dos Pocos

 • Geen informatie beschikbaar
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)