• Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
U bent hier >  > > >

Casa Brites AguiarCasa Brites Aguiar

Casa Brites Aguiar is een agrarisch familiebedrijf dat in handen is van drie broers en zussen (Lúcia , Paulo en Tomy) die het huis kregen van hun ouders, Fernanda Brites en Manuel Aguiar. De wijngaarden en de wijnen vormen de belangrijkste economische basis van het bedrijf. Het bedrijf ligt op de hellingen van de rivier de Torto en een van haar zijrivieren, de Galegos Creek, in een klein dorpje Várzea de Trevões wat in de gemeente São João da Pesqueira – Portugal ligt. >> meer Casa Brites Aguiar

Inheemse druivenrassen worden geteeld volgens milieu-vriendelijke manieren op een stuk van 45 ha. aan wijn-gaarden op de plaats waar ook Port gemaakt wordt, op een hoogte tussen de 230 en 450 meter. De wijngaarden zijn 20 jaar oud en beschikken over de volgende druif-soorten : 17 ha. van Touriga Franca, 15 ha van Tinta Roriz, 7 ha van Touriga Nacional, 3 ha van Tinta Amarela en 1 ha Tinta Francisca.

Uiterst moderne technieken

De vinificatie fabriek, wat de parel op de kroon is van dit agrarisch landgoed, werd gebouwd in 2003 en uitgerust met de toepassing om de meest moderne vinificatie tech-nieken te vergemakkelijken. >> minder Casa Brites Aguiar

 • Geen informatie beschikbaar
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)