• De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
U bent hier >  > > >

Santa RitaSanta Rita

De Santa Rita Winery werd in 1880 opgericht door Domingo Fernandez. Vanaf het einde van de negentiende eeuw tot midden jaren 1970, ontwikkelde de wijnmakerij zich onder de eigendom van de familie Garcia Huidobro. >> meer Santa Rita

In 1980, verwierf de Claro-groep en Owens Illinois company - de belangrijkste producent van glazen verpakkingen in de wereld - Santa Rita Winery. Samen met dit, werden er grote technologische vooruitgang en wijnbouw technieken ingevoerd voor de productie van wijn. Tegelijkertijd werden er in het commerciële gebied, de 120 lijn gelanceerd in 1982, en in 1985-1986, Santa Rita wijnen wijnmakerij begon aanzienlijke penetratie in de wereldmarkt. In 1988, de Claro groep nam de totale controle van de wijnmakerij. Het jaar daarvoor, had Santa Rita het merk Carmen, van groot prestige in de lokale markt verworven. Aan het einde van de jaren '80 en het begin van de jaren '90 begon er een periode van grote expansie voor de wijnmakerij, ondersteund door de sterke impuls in de export en de uitstekende reputatie van de wijnen.

Met de overname afgerond werd er gestart met het planten van meer dan 1.000 hectare in de belangrijkste Chileense wijn producerende valleien: Maipo, Rapel, Lontue, Casablanca en Apalta.

Aanpanten van meer dan 1000 hectare in de belangrijkste valeien.

Santa Rita en haar dochterondernemingen hebben op dit moment in meer dan 75 landen hun producten, altijd gericht op de premie en superfijne segment. Alle bovenstaande vormen de basis die het toestaat dat Santa Rita Winery zich kan plaatsen in een bevoorrechte positie als producent en de grootste exporteur van de premie kwaliteit en uitstekende Chileense wijnen. >> minder Santa Rita

 • Geen informatie beschikbaar
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)