• Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
U bent hier >  > > >

Mas de CadenetMas de Cadenet

Het wijngoed van vader en zoon Négrel ligt in een uniek microklimaat aan de voet van de Sainte Victoire. Door een gezamenlijke lobby is het een aantal wijnboeren gelukt om een eigen appellation voor een bepaald deel van de Provence te verkrijgen, namelijk Sainte Victoire. Mede door de koude korte winters en lange hete zomers zijn de 45 hectare wijngaarden goed gezond en produceren ze topkwaliteit druiven. >> meer Mas de Cadenet

De bodem en het klimaat van Sainte Victoire gebied hebben geen andere vergelijking in de Provence. Deze streek heeft een belangrijke impact op de persoonlijkheid van de wijn. Om deze persoonlijkheid te versterken worden deze selectie aan wijnen volgens een strikt proces gemaakt.

De druivenrassen die worden gebruikt zijn: voor de witte wijn rolle, voor rosé en rood grenache, cinsault en syrah. Als toevoeging voor de rode wijn wordt de cabernet-sauvignon gebruikt. De gemiddelde leeftijd van de wijngaard is 35 jaar oud en de oudste wijnstokken zijn 70 jaar oud. De leeftijd van de wijngaarden is een belangrijke factor van de wijnen in regelmaat en kwaliteit.

Een eigen appellation!

De familie Négrel is reeds generaties lang aanwezig hier in Trets, met wijngaarden ouder dan 70 jaar. Traditie en ambitie komen hier, in de coulissen van de Mont Sainte Victoire, samen in de wijnen. >> minder Mas de Cadenet

 • Geen informatie beschikbaar
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)