• De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 • Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Cava, Frizzante, Prosecco of Champagne!

  Grijp die kans aan om het leven vaker te vieren,
  heerlijk voor elk moment van de week!

  Proost...
 • Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...

Chateau Parazols BertrouChateau Parazols Bertrou

Domaine de Parazols is eigendom van Jean Marie Bertrou en is gesitueerd in het zuiden van Frankrijk. Dit domein (30ha) heeft zijn wijnvelden over twee wijngebieden verspreid namelijk de Minervois en de Cabardes. Het terroir van deze 2 gebieden verschilt nogal van elkaar. De wijnvelden van Jean Marie in Cabardes kenmerkt zich door een loss grond met grote keien bedekt en de Minervois door grond van leisteen. >> meer Chateau Parazols Bertrou

Het mediterrane karakter van de streek en de invloed van de oceaan zorgt voor een aantal unieke wijnen.

Het mediterrane van deze streek is duidelijk terug te vinden in hun wijnen. Kenmerkend voor deze streek zijn toch wel de volle krachtige en tannine rijke wijnen en de invloed van de Syrah druif. 1x x per jaar worden er een aantal wijnspecialisten ingehuurd waarmee zij de nieuwe wijnen gaan mengen om elke blend zijn specifieke karakter te geven.

Druifsoorten zijn Syrah, Grenache, Cinsault, Merlot, Cabernet Franc & Grenache Noir.

Jong wijngoed, in 2003 ontstaan na samenvoeging van enkele kleinere bedrijven, vandaar de dubbele certificering. Nog flink zoekend maar zeer ambitieus en nu al met zeer interessante wijnen. Ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding: eigenlijk te goedkoop, maar niet verder vertellen. >> minder Chateau Parazols Bertrou

 • Geen informatie beschikbaar
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)