• Wijnbar Cava 22

  Wijnbar Cava 22

  Wine & Bites
  Bar / Loungebar / Wijnbar & Wijnspeciaalzaak met een uniek lounge concept om kennis te maken met uw favoriete wijn. Uitzonderlijk is de specialisatie in wijnlanden als Moldavië, Macedonië, Roemenië & Kroatië.

  Cava 22...
 • De Wijn Waardebon

  De Wijn Waardebon

  Een avontuurlijk kadotip voor elke gelegenheid is onze Wijn Waardebon. Leuk om te geven maar ook om te krijgen en al vanaf € 5,00 online te bestellen.

  Waardebon...
 
U bent hier >  > > >

Paulo Laureano Paulo Laureano

Paulo Laureano is één van de meest toonaangevende en belangrijkste Portugese wijnmakers voor o.a. Herdade do Mouchao en Paulo Laureano vinus. Volgens Paulo heeft Alentejo de ideale wijnbouwomstandigheden qua klimaat en bodem die veelal bestaat uit graniet en leem. >> meer Paulo Laureano

Er wordt alleen met autochtone druivenrassen zoals Tinta Grossa, Alfrocheiro, Antao Vaz, Roupeiro gewerkt vanwege de unieke eigenschappen, lange historie en traditie rond wijn. De lage rendementen en de speciale druivenrassen produceren ronde, zachte en evenwichtige wijnen die over de hele wereld bijzonder goed in de smaak vallen.

Deze wijnmaker is een gepassioneerd producent en wijnconsultant die inmiddels voor een 20 tal huizen de wijnen maakt waaronder het beroemde wijnhuis Mouchão. In 2004 is Paulo nog uitgeroepen tot Wijnmaker van het Jaar, een prestigieuze onderscheiding. In de Alentejo, in Zuidoost Portugal maakt hij een serie wijnen onder zijn eigen naam waarbij de nadruk ligt op de karakteristieke stijl voor deze regio.

 • Bekijk de uitgebreide Classico Branco omschrijving. Download de Classico Branco PDF wijnomschrijving. Paulo Classico BrancoPaulo Classico Branco
  Land & District
  Portugal, Alentejo
  Naam
  Omschrijving
  De kleur van een citroen, tonen van limoen, citrus (grapefruit) en tropisch fruit. Een frisse witte wijn met body.
  € 9,95
 • Bekijk de uitgebreide Classico Tinto omschrijving. Download de Classico Tinto PDF wijnomschrijving. Paulo Classico TintoPaulo Classico Tinto
  Land & District
  Portugal, Alentejo
  Naam
  Omschrijving
  Houdbaar tot 3 jaar na oogst, mits onder goede omstandigheden bewaard. Een prachtige blend van de traditionele druivensoorten Trincadeira en Aragones.
  € 9,95
Wijnhuizen Moldavië
Niet roken, niet drinken onder 18.
 • W3C HTML5 Validated Post NL
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen.
© Copyright - The Wine Adventure - Putten(NL)